SomaFM independent internet radio
Saturday, August 4, 2007
Καλοκαιρινά πειράματα...

...Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσα ένα μουσικό κομμάτι στον υπολογιστή, με καλοκαιρινή bossa nova διάθεση και μια ιδέα από τη μουσική του... Ghosts 'n Goblins. Έπαιξα την κλασική κιθάρα και το μπάσο, πρόσθεσα ντραμς και πλήκτρα και... έτοιμο!!! Ακούστε το εδώ και πείτε μου την άποψή σας, αν δε βαριέστε.
posted by Nada at 3:59 AM | Permalink |


5 Comments:


  • At August 4, 2007 at 11:27 AM, Blogger Unknown

    Εξαιρετικό. Παροτι χρησιμοποιείς μπόσα νόβα για ρυθμό, το αποτέλεσμα ειναι αρκετά "σκοτεινό". Μου άρεσε (αρκετά) τολμώ να πω..
    Πριν μερικές μέρες άκουγα Αρτο Λίντσει. Κοντινότατος ήχος.
    Όμως, προς θεού μην βάλεις φωνητικά. Εκτός αν έχεις κάποιο γνωστό/ή που να τραγουδοαπαγγείλει σε πορτογαλικά ή βραζιλιάνικα. Τα ελληνικά σε τέτοιου είδους ακούσματα έχουν την τάση να προκαλούν στομαχικές διαταραχές.
    ....Α! Ακόμη μου δημιούργησε εικόνες οδήγησης σε συννεφιασμένο τοπίο. Σαν σάουντρακ σε ροουντ μούβι - οχι όμως Βεντερς (να μην παίρνεις και πολύ θάρρος,ε..)
    Νασαι καλά να φτιάχνεις τέτοια πράγματα
    σωτ  
  • At August 5, 2007 at 12:45 AM, Blogger Nada

    Ρε συ Σωτήρη, χαίρομαι πολύ επειδή μου είπες αυτό που ήθελα να ακούσω: ότι το αποτέλεσμα είναι σκοτεινό. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Όσο για τα φωνητικά, μη μασας, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω γιατί μου αρέσει να γράφω μόνο οργανικά κομμάτια (πάντοτε).

    Ευχαριστώ πολύ για την εύστοχη και γόνιμη κριτική, φίλε μου.  
  • At August 5, 2007 at 10:08 AM, Blogger nosyparker

    Δε θα το χαρακτήριζα σκοτεινό, πάντως μου άρεσε πολύ :-)  
  • At August 7, 2007 at 4:39 PM, Blogger unapatatras

    χαίρε νάδα!
    πολύ μου άρεσε το κομμάτι σου!
    εγώ λοιπόν θα έντυνα σκηνή καταδίωξης αστυνομικής περιπέτειας, ίσως στη Ρώμημ\, μ' αυτό το κομμάτι...  
  • At December 8, 2007 at 4:23 AM, Blogger Ινδιάννα

    Κοίτα, βρίσκω το τραγούδι σου με 4 μήνες καθυστέρηση,είναι Δεκέμβρης, κάνει κρύο και μπορώ να σου πω κάλλιστα ότι μέσα στη χειμωνιάτικη αντάρα φέρνει μια μια αλλόκοτη αίσθηση θαλασσινής ελευθερίας (κάτι σαν "ακούω τα κύματα να σπάνε στον κάβο αλλά καρδιοχτυπώ από χαρά περιμένοντας το καλοκαίρι". Κι επειδή δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή: μου άρεσε! ΥΓ. Δε θέλω κομπλεξικά με τα ελληνικά, δεν κατάλαβα, δηλαδή χαλάνε οι απαγγελίες του Κων/νου Β. τις μουσικάρες του; Εμένα καθόλου δε θα με χάλαγε με στίχο, αρκεί βέβαια να είχες κάτι να πεις, να είχες ΑΝΑΓΚΗ να το πεις με λέξεις...